top of page
Buitenschilderwerk door Schilder Werner Aalberts Wehl

Schilderwerk

Door mijn ambachtelijk vakmanschap, maar ook door mijn specialistische vakkennis bent u verzekerd van een perfecte uitvoering van het schilderwerk. Voor zowel particulieren als bedrijven voer ik schilderwerkzaamheden uit, binnen en buiten. Ik kan ervoor zorgen dat het schilderwerk van uw  woning, appartement, kantoor of ander bedrijfsgebouw weer in een de juiste staat hersteld wordt. 


Hoe ga ik te werk?

Samen met u bekijk ik de onderhoudsstaat van het te schilderen object. Aan de hand daarvan breng ik graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit. In deze offerte vindt u, naast uiteraard het tarief, een exacte omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. 


Kwaliteitsproducten, kleuren en glans

Om het beste resultaat te kunnen garanderen werk ik uitsluitend met kwaliteitsproducten van onder meer Sikkens en Trimetal. Een nieuwe kleurstelling voor uw object? Ik denk graag met u mee. Aan de hand van kleurenwaaiers voorzie ik u graag van een vrijblijvend advies. Ook over de glansgraad kan ik u adviseren. 


Gebruik materieel en werken op hoogte

Ik heb de beschikking over een ruime hoeveelheid eigen materieel zoals steigers, ladders, een glas/steigeraanhanger en gereedschap. Als er op hoogte gewerkt moet worden of aan een moeilijk bereikbare plaats werk ik, indien nodig, met een hoogwerker. Ik kan de huur van de hoogwerker tegen een gunstig tarief voor u verzorgen. Het voordeel van het werken met een hoogwerker is dat dit veelal een tijds- (en dus kosten) besparing met zich meebrengt. 

 

Let op: particulieren kunnen profiteren van een gunstig BTW-tarief. lees meer >>

bottom of page